Familiedag Rotterdam

Lekker eten, drinken, bijpraten, familiefoto’s bekijken, nieuwe familiefoto’s maken. Er gaat niets boven een gezellige familiedag. In de buurt van Rotterdam heeft u tal van mogelijkheden. Natuurlijk wilt u voor en na ook lekker kunnen eten en drinken. Bij Abel Klimbos denken we mee om uw familie een onvergetelijke dag te bezorgen.

U wilt het liefst een compleet arrangement boeken? U heeft volop keus uit complete arrangementen voor een familiedag in de buurt van Rotterdam. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een barbecue arrangement, een high tea arrangement of buffetarrangement. Kiest u voor een avontuurlijk uitje, bijvoorbeeld het klimbos? Dan kunt u de activiteit waar jullie voor kiezen ook nog combineren met een parcours golf of footgolf.

U kent zelf uw familie het beste. Wat heeft u in het verleden samen gedaan? Wilt u een soortgelijke dag of liever eens een keer iets totaal anders? Is uw familie supersportief? Zoekt u iets echt origineels? Heeft u gewoon zin in een gezellig dagje uit met de hele familie? Wilt u zowel activiteiten voor de jeugdige gasten als voor opa’s en oma’s inlassen? Of u nu ervaren of onervaren bent, iedereen kan het avontuur aangaan.

Houd wel enigszins rekening met de samenstelling van de groep als je een familiedag nabij Rotterdam wilt organiseren. Is uw familie heel divers, zowel qua leeftijd als sportiviteit en leven er veel verschillende wensen, dan is het toch niet onmogelijk om het voor iedereen een geslaagde dag te laten zijn.

Gaat het om een terugkerende familiedag, bijvoorbeeld jaarlijks, of om een familiereünies? Het maakt uit in de hoeveelheid werk, want bij een reünie komt vaak nog meer kijken, omdat het een hoop tijd vraagt om iedereen uit te nodigen. Soms komen er familieleden over uit het buitenland, waarvoor onderdak geregeld moet worden.

Bij ons heeft u het gemak van alles in één: een leuk programma dat gewoon op dezelfde locatie kan plaatsvinden als de borrel en het diner. Ook kunt u de feestavond er aansluitend achteraan plannen. U hoeft alleen uit ons aanbod van familiedagen te kiezen en wij zorgen voor de rest.

Bent u aan de beurt om de familiedag te organiseren? Neem dan eens een kijkje bij het Abel.Klimbos in Rhoon. Ongetwijfeld een van de leukste opties voor een familiedag in de buurt van Rotterdam.

Ontdek Abel. Klimbos