Kinderfeest Rotterdam

Zit u met de handen in het haar als u denkt aan het naderende kinderfeest? Wat moet u nu weer verzinnen? Bent u bang dat het u heel veel tijd en geld gaat kosten?

Waar wilt u het kinderfeest geven? In Rotterdam of daar in de buurt? Dan bent u bij Abel.Klimbos al uit de brand. U vindt hier altijd een origineel idee om een droomfeest voor uw kind te organiseren. En het kost u nauwelijks moeite. De kinderen vermaken zich en u kunt rustig een drankje drinken.

U hoeft heus niet van alles uit de kast te halen om de kinderen een leuke dag te bezorgen. Dat doen wij voor u. En een kinderhand is snel gevuld. Een glaasje ranja, een stukje feesttaart, lekker ravotten in de speeltuin. En natuurlijk is het leuk als de kinderen samen ook nog actief en sportief bezig kunnen zijn. Tot slot staat er een feestelijke maaltijd met pannenkoek of kip voor ze klaar. En klaar is Kees!

Kinderen zijn avontuurlijk en nieuwsgierig. Daarom is een klimparcours een van onze favoriete arrangementen. De kinderen krijgen na ontvangst eerst iets te drinken. Daarna begint het klimavontuur. Eerst krijgen de kinderen een uitgebreide instructie. Ze kunnen klimmen, klauteren en tokkelen. Ze lopen door verschillende parcours.

Iedereen kan op zijn eigen niveau klimmen en de kinderen worden begeleid door een begeleider die met ze mee klimt. Natuurlijk worden er ook foto’s gemaakt.

Voor deze unieke ervaring kunt u terecht bij Abel. Klimbos! We maken van elk feestje een feest waar iedereen blij van wordt. U zult zien dat er nog lang nagepraat wordt over dit kinderfeest in de buurt van Rotterdam.

Is uw zoon of dochter bijna jarig? Wilt u de jarige job eens echt verrassen? En er een superleuk feestje van maken, waarvan u zelf ook kunt genieten? U zult zien, voor ieder kind vindt u hier het perfecte kinderfeestje. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Op een en dezelfde locatie organiseert u bij ons het kinderfeest nabij Rotterdam. U heeft een leuk programma voor de kinderen en u eet na afloop samen. Het enige dat u hoeft te doen is een keus maken uit onze arrangementen. Wij zorgen dat het verjaardagsfeestje op rolletjes loopt.

Meer informatie

Arrangementen*

*Arrangementen voor de kinderfeestjes zijn inclusief pannenkoeken, halve pizza of kipstukjes + Limonade + Abel. IJsje

abel klimbos toegangskaart

Klimbos toegangskaart

v.a. 1 kind

16,50

Toegangskaart Klimbos High Ropes incl. materiaal (vanaf 8 jaar en 1.30 meter)

Direct reserveren
Abel Klimbos is toegankelijk onder toezicht van onze instructeurs

Klimbos kinderfeest*

v.a. 6 kinderen

22,50

Toegangskaart Klimbos High Ropes incl. materiaal (vanaf 8 jaar en 1.30 meter)

Direct reserveren: eerst etenDirect reserveren: eerst klimmen
Abel klimbos heeft ook een puppy parcour voor de aller kleinste kinderfeestjes!

Puppy parcour kinderfeestje*

v.a. 6 kinderen

13,50

Toegangsticket Puppy Parcours (1,5 uur)

Direct reserveren: eerst etenDirect reserveren: eerst klimmen