Kinderuitje Rotterdam

Op zoek naar een kinderuitje in Rotterdam of omgeving? U wilt iets leuks verzinnen om te gaan doen met de kinderen en u hebt geen idee wat? Voor kinderen hoeft u niet al te ingewikkeld te doen. Bij aankomst een glas ranja. Spelen in de speeltuin. Een activiteit waarin ze lekker actief bezig kunnen zijn. En als ze allemaal moegespeeld zijn tot besluit een feestelijke maaltijd.

Kinderen beleven volop plezier en kunnen naar hartenlust spelen als ze de ruimte krijgen. Maar ze leren ook van alles tijdens het kinderuitje. Vlakbij Rotterdam ligt het  prachtige Abel.Kllimbos in Poortugaal/Rhoon. Dit is een ecologisch verantwoord aangelegd klimbos. De kinderen leren hun evenwicht te zoeken op de touwbruggen, hun hoogtevrees te overwinnen in klimnetten en tussen de bomen. En dan ook nog de ultieme uitdaging aan te gaan door een spectaculaire tokkelbaan afroetsen.

Arrangementen bestaan uit klimbos, extra speelvertier, wraps, een ijsje en frisdrank. Het terrein is kindvriendelijk en biedt ouders een heerlijke omgeving, waarin het voor iedereen goed toeven is.

U heeft de hele middag geen omkijken meer naar uw kind(eren) als u voor het kinderuitje bij ons, Abel Klimbos, komt. Neem gerust ook vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes mee. Hebben de kinderen het naar hun zin, dan hebben de ouders dat ook.

Naast kinderuitjes komen families bij ons ook kinderfeestjes vieren. En ook hele families komen er voor een gezellige familiedag. We doen er dan ook alles aan om zowel ouders als families een compleet uitje te bieden, waarbij gekozen kan worden uit verschillende arrangementen.

We zijn er trots op één van de mooiste locaties en gelegenheden te beschikken voor een kinderuitje in Rotterdam en omgeving. We beschikken over een uitgebreide horecagelegenheid, die tussen Rhoon, Poortugaal en de Oude Maas ligt.

Zoekt u een unieke locatie voor een kinderuitje waar uw kinderen later nog over praten? Eentje die hen altijd in hun herinnering zal blijven? kies dan voor een kinderuitje bij Abel.Klimbos, nabij Rotterdam.

U kunt op allerlei manieren uw eigen kinderuitje samenstellen. Er is van alles mogelijk. Vraag vooral wat u in gedachten heeft. Laat u inspireren door het overzicht van onze activiteiten. Reserveer uw kinderuitje en wij heten u en uw kinderen van harte welkom.

Meer informatie

Arrangementen*

*Arrangementen voor de kinderfeestjes zijn inclusief pannenkoeken, halve pizza of kipstukjes + Limonade + Abel. IJsje

abel klimbos toegangskaart

Klimbos toegangskaart

v.a. 1 kind

16,50

Toegangskaart Klimbos High Ropes incl. materiaal (vanaf 8 jaar en 1.30 meter)

Direct reserveren
Abel Klimbos is toegankelijk onder toezicht van onze instructeurs

Klimbos kinderfeest*

v.a. 6 kinderen

22,50

Toegangskaart Klimbos High Ropes incl. materiaal (vanaf 8 jaar en 1.30 meter)

Direct reserveren: eerst etenDirect reserveren: eerst klimmen
Abel klimbos heeft ook een puppy parcour voor de aller kleinste kinderfeestjes!

Puppy parcour kinderfeestje*

v.a. 6 kinderen

13,50

Toegangsticket Puppy Parcours (1,5 uur)

Direct reserveren: eerst etenDirect reserveren: eerst klimmen